Apparaten en accessoires
Dip Dip Hurra
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Cashewkerne, geröstet, gesalzen300 g
-
Knoblauchzehe1
-
rote Paprika entkernt, in Stücken1
-
Pfefferschoten aus dem Glas, abgetropft, in Stücken3 - 5
-
Frischkäse175 g
-
Curry mild2 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Balsamico, dunkel1 EL
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Salz¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
1251 kJ /
300 kcal
Vetten
23 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Paprika-Schafskäse-Dip
10min
Zwiebel-Dip
2u. 20min
Dattel-Curry-Dip
5min
Orientalische Grillbutter
8u. 15min
Limetten-Chili-Butter
10min
Paprika-Walnuss-Dip
5min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10min
Schafskäse-Creme
5min
Kurkuma-Möhren-Dip
5min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min
Rucola-Tomaten-Dip
10min
Mediterraner Dip zum Grillen
5min