Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de mantequilla cortada en trozos (y algo más para engrasar)
- 300 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 20 - 60 g de azúcar
- 550 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas rasas de sal
- 1 huevo ligeramente batido para pincelar la masa
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 391 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Limonada
5min
Magdalenas
1h
Puré de patata
50 min
Trenza de pan de leche
2h 20 min
Tortillas tex-mex con carne deshilachada
1h 20 min
Pan de leche
2h 20 min
Sopa cremosa versátil
45 min
Baguette
3h 45min
Flan
5h 30 min
Bizcochuelo de vainilla
40 min
Helado de vainilla
12h
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2h