Apparaten en accessoires
Schokoladen-Osterkuchen
Voorbereiding. 50min
Totaal 2u. 40min
12 Stücke
Ingrediënten
Biskuit
-
Eier3
-
Zucker120 g
-
Mehl110 g
-
Kakao10 g
-
Backpulver½ Pck.
Füllung und Fertigstellung
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken300 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt600 g
-
Sahnesteif3 Pck.
-
Schoko-Knusper-Riegel (z. B. KitKat®) 9 Pck. (à 41,5 g)36
-
Fondant weiß100 g
-
bunte Schokolinsen260 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
10 g
Calorieën
2961 kJ /
707 kcal
Vetten
44 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
66 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Backen zu Ostern
16 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Regenbogentorte
10u.
Monster-Torte
26u.
Oster-Cake-Pops
4u. 40min
Basis Motivtorte
2u. 40min
Cake Pops
3u. 30min
Babyparty-Torte
3u. 50min
Einhorn-Torte
4u. 10min
Vanilletorte mit Überraschungsfüllung
48u.
Cupcakes mit Doppelkeks
2u.
Ofen-Donuts
45min
Erdbeer-Cupcakes
2u. 10min
Kindergeburtstags-Muffins
1u. 50min