Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
-
400
g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
of 400 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten - 190 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Öl
- 1 TL Salz
Pesto und Fertigstellung
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Knoblauchzehe
-
20
g Sonnenblumenkerne
of 20 g Pinienkerne - 40 g Parmesan, in Stücken
- 15 g Tomatenmark
- 30 g Olivenöl
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 875 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Focaccia mit Tomaten
40 Min
Bärlauch-Tomaten-Schnecken
2h
Mediterrane Pesto-Blume
1 Std.
Tomato Rolls
2h 50min
Pesto-Schleifen
2h 40min
Mini-Zupf-Pizzen
1 Std. 45 Min
Flammkuchenschnecken am Stiel
1 Std. 50 Min
Körner-Hörnchen
45 Min
Ajvar-Röllchen
2h 20min
Partyähre
1 Std. 50 Min
Pull apart Weihnachtsbaum
1 Std. 45 Min
Käse-Hafer-Brötchen
40 Min