Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 260 g di acqua frizzante
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Maritozzo romano
11 godz.
Pizza di pasqua dolce
3h
Fave dei Morti
55 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min.
Tozzetti
1 godz. 30 min
Torcolo di San Costanzo
5 godz. 30 min
Ciaramicola
1h
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1h
Ciambella romagnola
1h