Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 260 g di acqua frizzante
- farina tipo 0 q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Pizza di pasqua dolce
3h
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Strangozzi alla nonna Sabina
2 Std. 5 Min
Maritozzo romano
11 godz.
Ciaramicola
1h
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Pici all'aglione
1h 25min
Fave dei Morti
55min
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1h