Apparaten en accessoires
Torta al testo
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
8 fette
Ingrediënten
-
500 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
20 g di strutto a temperatura ambiente
-
1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
-
260 g di acqua frizzante
-
farina tipo 0 q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 fetta
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
1071 kJ /
256 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
50.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Crescia al formaggio
3u. 10min
Torcolo di San Costanzo
5u. 30min
Ciaramicola
1u.
Pizza di pasqua dolce
3u.
Passatelli
45min
Strozzapreti pasticciati
1u. 40min
Pane sciapo umbro
14u.
Ciambelline al vino rosso passito
1u.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4u.
Ciambella romagnola
1u.
Zuppa imperiale
1u.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min