Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 260 g di acqua frizzante
- farina tipo 0 q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Passatelli
45 min
Zuppa imperiale
1hod.
Strangozzi alla nonna Sabina
2h 5min
Ciaramicola
1hod.
Pane sciapo umbro
14h
Crescia sfogliata urbinate
1hod. 30min
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Fave dei Morti
55 Min
Maritozzo romano
11sa