Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 150 g durchwachsener Speck, gewürfelt (5 mm)
- 20 g Pflanzenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g kurze Nudeln (z. B. Muschelnudeln)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 700 g Wasser, kochend heiß
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2430 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schlemmer-Reistopf
30 min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 min
Spätzletopf
30 min
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1 godz.
Schwäbische Lasagne
45 min
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Tomatenreis mit gekochtem Schinken
40min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 godz.
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.