Erbsen-Speck-Pasta
TM6 TM5

Erbsen-Speck-Pasta

3.4 (563 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Parmesan, in Stücken
  • 2 Zwiebeln, halbiert
  • 150 g durchwachsener Speck, gewürfelt (5 mm)
  • 20 g Pflanzenöl
  • 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • 300 g kurze Nudeln (z. B. Muschelnudeln)
  • 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
  • 700 g Wasser, kochend heiß
  • 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
  • ¼ TL Salz
  • 3 Prisen Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2430 kJ / 579 kcal
Eiwitten
25 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
20 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten