Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 250 g vinho tinto
- 6 dentes de alho
- 500 g carne de novilho cortada em cubos pequenos
- 1 folha de louro
- 20 g manteiga
- 250 g cebolinhas pérola
- 300 g mistura de cogumelos frescos cortados em pedaços
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de molho de soja
- 100 g cebola
- 10 g coentros
- 20 g azeite
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - ½ c. chá de gengibre em pó
- 180 g ervilhas
- 15 g fécula de batata
Massa
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ovos
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g banha
- 50 g vinho branco
- 350 g farinha tipo 65
- 100 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2184 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadas de vitela e cerveja preta
9 Std.
Quiche de espinafres com base de batata
Değerlendirme yok
Empada vegetariana
1hod. 25min
Crepes com recheio de espargos
50 min
Tarte com base crocante de arroz
1h 45 min
Quiche de legumes e tomate cereja
1hod.
Quiche de frango com abóbora
1ωρ. 30 λεπτ.
Quiche de curgete
1h 5 min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Crepes de camarão
1h 10 min
Quiche de legumes com base de azeitona
55min
Bacalhau à abade de Priscos
50 min