Apparaten en accessoires
Zitronencreme
Voorbereiding. 20min
Totaal 10u.
6 Portionen
Ingrediënten
-
weiße Gelatine3 Blätter
-
Wasser kalt800 g
-
Zucker100 g
-
Zitronen Bio, 4 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst3 - 4
-
Eier (Kl. M), getrennt2
-
Quark, 40% Fett250 g
-
Saure Sahne150 g
-
Orangenkekse knusprig20 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1377 kJ /
329 kcal
Vetten
21 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 6/2018
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Rotweincreme
5u. 40min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1u.
Crème brûlée
2u. 30min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50min
Himbeerwolke
2u. 10min
Limettencreme
45min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3u.
Schmandmousse mit Orangen-Granatapfel-Kompott
2u. 30min
Mango-Joghurt-Mousse
4u. 40min
Schokoladen-Orangen-Mousse
2u. 20min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1u. 15min
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1u.