Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pâte brisée maison
- farine, pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 200 g de crème liquide légère semi-épaisse
- 80 g de pépites de chocolat
- 4 poires Guyot, coupées en petits morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1315.1 kJ / 313.9 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake framboise-chocolat blanc
50 min.
Moelleux poire-noisette
45 min.
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1h 30 min.
Tarte abricot-framboise
1h 15 min.
Tatin de poires aux speculoos
50 min.
Brownie aux fraises
55 min.
Tarte tutti frutti à la vanille
3h 20 min
Crumble poires-chocolat
45 min.
Moelleux aux pommes
50 min.
Tarte poire-chocolat
55 min.
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1h
Tarte aux pommes sur lit de compote
1h 30 min.