Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 300 g wody
- 1 łyżeczka cukru
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 30 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 500 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka soli
Nadzienie
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 15 g oleju rzepakowego
- 1 jajko
- 250 g bryndzy, podzielonej na kawałki
- ¼ łyżeczki kminku, mielonego
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- mąka pszenna, ilość do oprószenia blatu
- białko, do posmarowania kołaczyków
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 754.4 kJ / 180.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rogaliki à la pizza
1 Std. 5 Min
Obwarzanki wałeckie
3 godz.
Wytrawne bułeczki-kwiatki
2 Std. 10 Min
Mini ptysie serowe (Gougères)
1 Std.
Bułeczki z sera gruyère
45 min
Ziemniaki księżnej (pommes duchesse)
1 Std.
Szołder (murzin) wielkanocny
2 godz. 45 min
Focaccia z kiełbasą
2 Std.
Naleśnikowy makaron
55min
Paluchy z serem gruyère i oliwkami (Olivettes)
1h 40 min.
Małpi chlebek à la pizza
1h 50 min.
Pieczone oponki à la pizza
1h 30min