Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quark-Öl-Teig
- 400 g Dinkelkörner
- 1 ½ Pck. Weinstein-Backpulver
- 180 g Quark
- 70 g Olivenöl
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 1 EL Oregano, getrocknet
Belag
- 375 g Mozzarella (3 Kugeln), halbiert
- 30 g Oliven, grün, entsteint
- 1 Zwiebel (ca. 40 g), halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 400 g Tomaten, geviertelt
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45 Min
Buchweizen-Crêpes mit Ahornsirup und Orangenfilets
1 Std.
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2h
Kartoffel-Möhren-Waffeln
30 Min
Polenta-Muffins
1 Std.
Buchweizen-Pfannkuchen mit Rhabarber
20 Min
Pizzabrötchen - mal anders
1h 20min
Kartoffelpuffer aus dem Waffeleisen
40 Min
Quarkpfannkuchen
35 Min
Buchweizenwaffeln
1 Std. 30 Min
Kräuterschiffchen aus Quark-Öl-Teig
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Möhren-Puffer
25min