Apparaten en accessoires
Panacota com coulis de morango
Voorbereiding. 5min
Totaal 6u. 25min
6 doses
Ingrediënten
Panacota
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
leite150 g
-
vagem de baunilha½
-
pau de canela1
-
natas300 g
-
açúcar100 g
Coulis de morango
-
morangos frescos150 g
-
vinho tinto75 g
-
vinagre balsâmico25 g
-
açúcar75 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
36.4 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
1381.8 kJ /
330.3 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
35.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
30.Trinta.30
90 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Clafoutis de mirtilos
55 min
Panacota com mirtilos
4 h
Brie com mel e orégãos
30 min
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 h 35 min
Panacota de matcha
2 h
Panacota de cereja
3 h
Panacota de figo
4 h 10 min
Creme de mandarina e panacota de amêndoa
4 h 45 min
Panacota de maracujá
5 h 10 min
Clafoutis de frutos silvestres
30 min
Panacotas de chocolate branco
4 h 5 min
Panacotas de iogurte grego
3 h