Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 gramů ostružin
- 360 gramů želírovacího cukru 2:1
- 1 čajová lžička citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- Voeding
- per 1 sklenici
- Calorieën
- 2560 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 131 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jahodový džem
1h 5min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1h 10 phút
Kořeněný dýňový džem
40min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Rebarborové čatní
1 Std. 30 Min
Polévka z mladých kopřiv
25 Min
Rajčatový džem
50min
Třešňovo-jablečný džem
1 Std.
Rebarborovo meruňkový džem
30 Min
Džem z rebarbory a jahod
30 Min
Dort s vaječným likérem
13 godz. 15 min
Třešňový džem
35 Min