Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Baisergebäck
- 125 g Zucker
- 3 Limetten, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, 1 TL Schale abgerieben, ½ Limette in Scheiben, Saft ausgepresst
- 100 g Butter, in Stücken
- 250 g Haferkekse (Vollkorn)
- 7 EL Orangensaft
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
- 400 g Doppelrahm-Frischkäse
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Klassischer Streuselkuchen
3h 20min
Baiserbäume
3h 20min
Limo-Schmand-Kuchen
2h 30min
Marzipan-Mohn-Cupcakes
2 Std. 20 Min
Waldmeister-Himbeer-Torte
5h 35 min
Lübecker Nusstorte
4h 15min
Himbeer-Frischkäse-Torte
2h 30min
Frischkäsetorte mit Maracuja
3 Std. 30 Min
Apfel-Schmand-Torte
2h
Schokoladenkuchen mit Frischkäse-Karamell-Topping
2h 30min
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50min
Zitronen-Buttermilch-Torte
5h