Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g czerstwych bułek, pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
- 200 g mleka
- 20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 15 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia dłoni
- 2 jajka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 70 g mąki pszennej
- 300 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 991.6 kJ / 236.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Podhalańskie moskole
1h
Kołaczyki z bryndzą
1h 40 min
Lasagne z domową ricottą i zielonymi warzywami
2u.
Chlebki guttiau
2h 30min
Czebureki
2h 35min
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1h
Wielkopolskie naleśniki piwne z nadzieniem jarmużowo-ziemniaczanym
1h 30 min
Kluski francuskie z Varomy
20 Min
Kniszki ziemniaczane
2u.
Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym
1h 30 min
Krem pomarańczowy
35 Min
Sycylijskie arancini
2h 50min