Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g czerstwych bułek, pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
- 200 g mleka
- 20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 15 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia dłoni
- 2 jajka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 70 g mąki pszennej
- 300 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 991.6 kJ / 236.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cepeliny z serem
24h 50min
Knedle z owocami
1h 30min
Góralski kołacz z masą twarogowo-ziemniaczaną
3h 10min
Kluski francuskie z Varomy
20min
Fondue pomidorowo-serowe z kabanosami
30min
Ziemniaczane podpłomyki
13 Std.
Cannelloni z farszem z karczochów i sosem pomidorowym
1 godz. 35 min
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1 Std.
Czorne kluski
3 Std. 30 Min
Kniszki ziemniaczane
2h
Kluski kładzione z kaszy manny
45 Min
Podhalańskie moskole
1 Std.