Apparaten en accessoires
義式蛋白杏仁餅(無麩質)
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
30 個
Ingrediënten
-
蛋白2 顆
-
黃砂糖 (二砂糖)130 克
-
杏仁粉150 克
-
香草精¼ 茶匙
-
水 少許(沾水用)
-
帶皮杏仁果30 顆
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Eiwitten
1 g
Calorieën
194.7 kJ /
46.7 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
麵粉實驗室(下)
70 recepten
Taiwan
Taiwan