義式蛋白杏仁餅(無麩質)

義式蛋白杏仁餅(無麩質)

3.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
30 個

Ingrediënten

  • 蛋白
    2 顆
  • 黃砂糖 (二砂糖)
    130 克
  • 杏仁粉
    150 克
  • 香草精
    ¼ 茶匙
  • 少許(沾水用)
  • 帶皮杏仁果
    30 顆

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Eiwitten 1 g
Calorieën 194.7 kJ / 46.7 kcal
Vetten 2.1 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 6.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...