Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
- 50 g di ciliegie congelate, denocciolate (vedere varianti)
Ciliegie candite
- 300 g di ciliegie congelate, denocciolate
- 100 g di zucchero vanigliato
- 1 cucchiaino di agar-agar
Crema al pistacchio
- 200 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 80 g di zucchero
- 2 uova
- 70 g di burro a tocchetti
- 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di liquore alle ciliegie (optioneel)
- 1 fagiolo secco
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3356 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 70.3 g
- Vetten
- 51.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella veloce
15min
Crostata alla crema di cioccolato
1 godz. 45 min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 min
Crostata al limone
1 godz. 15 min
Freakshake alla vaniglia con muffin ai mirtilli
1 Std. 30 Min
Crostata di frutta al San Marzano
1 godz.
Cheesecake cotta alle fragole
5 Std. 10 Min
Tortine dell'amore
1 Std. 40 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Crostata di mandorle e ricotta
1h 10min
Sfogliata ai funghi
1 Std. 40 Min
Crostata di ricotta e mirtilli
55 min