Galette des rois pistacchi e ciliegie

Galette des rois pistacchi e ciliegie

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 3u.
8 porzioni

Ingrediënten

Pasta sfoglia
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 300 g di burro congelato, a tocchetti
  • 2 pizzichi di sale
  • 150 g di acqua
  • 50 g di ciliegie congelate, denocciolate (vedere varianti)
Ciliegie candite
  • 300 g di ciliegie congelate, denocciolate
  • 100 g di zucchero vanigliato
  • 1 cucchiaino di agar-agar
Crema al pistacchio
  • 200 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
  • 80 g zucchero
  • 2 uova
  • 70 g di burro a tocchetti
  • 70 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di liquore alle ciliegie (optioneel)
  • 1 fagiolo secco
Terminare la preparazione
  • 1 uovo leggermente sbattuto

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12.3 g
Calorieën 3356 kJ / 805 kcal
Vetten 51.8 g
Koolhydraten 70.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...