Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Farcitura
- 150 g di mandorle pelate
- 130 g di zucchero
- 1 cucchiaino di aroma di vaniglia
- 1 uovo
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 250 g di marroni cotti e pelati a tocchetti
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, leggermente sbattuo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 284 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane rustico
2 godz.
Panperduto
30 min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Éclair di primavera alla verbena
Geen beoordelingen
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Patè al formaggio di capra
10min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min
Panna cotta danese
8h 25min
Mousse ai frutti rossi
4 godz.
Pane dolce con frutta secca
2 godz.
Kouign-amann
Geen beoordelingen
Bougatsa greca miele e pistacchi
4 godz.