香蘭綠豆糕

香蘭綠豆糕

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 20min
20 個

Ingrediënten

內餡
  • 500 克
  • 綠豆仁 先以清水浸泡3小時,瀝乾
    150 克
  • 70 克
  • 花生油 需多備一些抹油用
    40 克
  • ¼ 茶匙
外皮
  • 太白粉
    160 克
  • 在來米粉
    40 克
  • 150 克
  • 400 克
  • 椰絲
    45 克
  • 香蘭萃取物 (香蘭色素)
    3 滴
  • (蒸煮用)
    1000 克
  • 白芝麻 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Eiwitten 2.2 g
Calorieën 577 kJ / 138 kcal
Vetten 3.7 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 25.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...