Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de almendra
- 20 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 200 g de almendras tostadas
- 60 g de azúcar morena
- 1 pizca de sal
Mermelada de higo
- 100 g de higos secos
- 100 g de agua
- 80 g de azúcar
- ½ limón amarillo, sólo el jugo
Cheesecake de ricotta
- 170 g de azúcar
- ½ limón amarillo, sólo la cáscara
- 3 claras de huevo
- 170 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 3 yemas de huevo
- 250 g de queso ricotta
- 1 pizca de sal
- 80 g de harina para hot cakes
- 1 cdita de polvo para hornear
- 2 cdas de canela en polvo, para espolvorear
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1784 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mermelada cruda de frutos rojos
15min
Mermelada de tejocote y vainilla
1h
Mermelada de frutos rojos con chipotle
40min
Mermelada de frambuesa
55min
Mermelada de chabacano y jengibre
1h
Mermelada de fresa
55min
Mermelada de fresa TM6
55min
Mermelada de frambuesas sin azúcar
1h
Panqué de calabaza sin gluten
2 godz. 20 min
Mermelada de frambuesa
15min
Mermelada de ciruela
15min
Clafoutis de higo
1h 30min