Pastel de sémolina, almendra y miel

Pastel de sémolina, almendra y miel

2.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
12 rebanada

Ingrediënten

Pastel
  • 250 g mantequilla sin sal en cubos y un poco más para engrasar
  • 230 g de almendras
  • 300 g de semolina fina
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 1 pizca de sal
  • 4 huevos grandes
  • 1 cdita de extracto de almendra natural
  • 1 cdita de vainilla
Jarabe
  • 140 g de azúcar
  • 150 g de agua
  • 175 g de miel
  • 25 g de mantequilla sin sal
  • 1 ½ cditas de esencia de azahar (optioneel)
Para servir
  • 50 g de almendras fileteadas, tostadas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 rebanada

Eiwitten 11 g
Calorieën 2226 kJ / 532 kcal
Vetten 35 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...