Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cibule, napůl
- 200 gramů anglické slaniny, na větší kostky
- 1350 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
of 2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ¼ čajové lžičky majoránky, sušené
- ¼ čajové lžičky tymiánu, sušeného
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 900 gramů brambor, nakrájených (cca 2 cm)
- 450 gramů mražené směsi hrášku a mrkve
- 10 vídeňských párků (nožiček), na kousky
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 2153 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kapr na modro
Geen beoordelingen
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 Std. 20 Min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Zeleninová polévka s těstovinami
50min
Polévka z bílých fazolí
35 Min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Chlebová polévka
25 Min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 Min
Kmínová polévka s bramborami
30 Min
Hrstková polévka
10 Std. 40 Min
Česneková polévka
20min
Fazolová polévka s klobásou
35 Min