梅干菜肉馅
TM5 TM6

梅干菜肉馅

4.3 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 克 五花肉 ,提前汆水,切1×1厘米块
  • 50 克 料酒
  • 15 克 老抽
  • 35 克 生抽
  • 50 克 糖
  • 300 克 水
  • ½ 茶匙 盐
  • 200 克 梅干菜干 ,洗净泡水1小时后捏干使用,切碎
  • 2 茶匙 淀粉 ,在小碗内加2汤匙水调开

Voeding
per 1 罐
Calorieën
14008 kJ / 3348 kcal
Eiwitten
74.2 g
Koolhydraten
93.8 g
Vetten
297.2 g
Vezels
0 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten