梅干菜肉馅

梅干菜肉馅

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 50min
1 罐

Ingrediënten

  • 五花肉 提前汆水,切1×1厘米块
    500 克
  • 料酒
    50 克
  • 老抽
    15 克
  • 生抽
    35 克
  • 50 克
  • 300 克
  • ½ 茶匙
  • 梅干菜干 洗净泡水1小时后捏干使用,切碎
    200 克
  • 淀粉 在小碗内加2汤匙水调开
    2 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 罐

Eiwitten 74.2 g
Calorieën 14008 kJ / 3348 kcal
Vetten 297.2 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 93.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...