豌豆牛奶桃山皮月饼

豌豆牛奶桃山皮月饼

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 1u. 10min
Totaal 5u.
32 个

Ingrediënten

牛奶桃山皮
  • 白芸豆 提前1天泡发
    250 克
  • 蒸煮用
    1000
  • 奶粉
    50 克
  • 黄油
    70 克
  • 100 克
  • 麦芽糖
    150 克
豌豆内馅
  • 冷冻豌豆 解冻
    600 克
  • 小苏打
    ½ 茶匙
  • 800 克
  • 黄油
    100 克
  • 150 克
制作
  • 黄油 涂抹用

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 个

Eiwitten 3.1 g
Calorieën 580.7 kJ / 138.8 kcal
Vetten 5.8 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 17.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...