Apparaten en accessoires
Tarte de maracujá
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u.
8 doses
Ingrediënten
Base
-
bolacha digestiva250 g
-
manteiga100 g
Recheio
-
água250 g
-
gelatina em pó light c/ sabor a laranja (58% de gelatina)25 g
-
leite condensado magro390 g
-
polpa de maracujá100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
9 g
Calorieën
1772 kJ /
424 kcal
Vetten
21 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Outubro 2017
25 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Clafoutis de mirtilos
55min
Mousse de três chocolates
6u. 20min
Quadrados marmoreados de morango
4u. 35min
Tarte de banana e caramelo
1u.
Tarte de maçã
50min
Tarte de primavera com morango
2u. 20min
Tarte de cereja e amêndoa
55min
Tarte de limão e merengue
30min
Tarte de maracujá
4u.
Peras a vapor com massa folhada
1u.
Cobler de fruta da época
1u. 15min
Crocante de maçã
5u. 30min