Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 TL Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 1000 g Äpfel, geviertelt
- 1 TL Zimt
- 100 g Zwieback, in Stücken
- 120 g Butter, kalt, in Stücken
- 50 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 12 Stücke
- Calorieën
- 18408 kJ / 4397 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 512 g
- Vetten
- 235 g
- Vezels
- 33.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Aprikosengugelhupf
2 godz.
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1 godz. 55 min
Apfel-Schmand-Torte
2 godz.
Möhren-Marzipan-Kuchen
1h 20min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 godz. 30 min
Kirsch-Marzipan-Muffins
45 min
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min
Apfel-Sandkuchen
1h 30min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Apfelrahmkuchen
1 godz. 50 min