Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Butter, weich, zum Einfetten
- Mehl zum Bestäuben
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 5 Eier (Kl. M), Zimmertemperatur
- 15 g Weinstein-Backpulver
- 200 g Himbeeren
- 200 g Brombeeren
- 200 g rote Johannisbeeren
- 200 g schwarze Johannisbeeren
- 200 g Heidelbeeren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 860 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20min
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2 godz.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Erdbeermuffins
40min
Erdbeertorte
4 godz.
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1h 20min
Pfirsichkuchen vom Blech
1h 10min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20min
Käsekuchen mit Beeren
2 Std. 50 Min
Beeren-Kokos-Kuchen
2h 10min
Kirschkuchen vom Blech
1h 20min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min