红烧肉

红烧肉

3.1 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
3 人份

Ingrediënten

  • 新鲜姜 切成薄片
    10 克
  • 五花肉,带皮 切块(3公分 x 3公分)
    500 克
  • 冰糖
    50 克
  • 酱青
    25 克
  • 黑酱油
    25 克
  • 绍兴花雕酒
    50 克
  • 100 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 24 g
Calorieën 3179 kJ / 760 kcal
Vetten 63 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...