Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
椰浆饭
- 1100 克 水
- 350 克 米 ,洗净并沥干
- 200 克 椰浆 ,室温
- 20 克 新鲜姜 ,拍扁
- 3 片 班兰叶 ,打结
- 2 支 新鲜香茅 ,只取白色部分并切片
- 1 ½ 汤匙 盐
- 4 个 蛋
江鱼仔叁巴
- 20 克 亚叁膏
- 100 克 水
- 40 - 80 克 辣椒干 ,去籽并浸软
- 5 个 蒜瓣
- 150 克 小红葱
- 40 克 食油
- 20 克 酱青
- 40 克 糖
- 1 茶匙 盐
- 60 克 油炸江鱼仔
- 200 克 洋葱 ,(约2个),切成薄片
- 1 条 小黄瓜 ,切片,装饰用
- 无盐烤花生 ,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3704 kJ / 885 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 2 g