Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 konzervy tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě (každá konzerva á 180 gramů)
- 150 gramů kukuřice, sterilované
- 1 vejce, uvařené na tvrdo
- 2 jarní cibulky (cca 70 gramů), na kousky (5 cm)
- 60 gramů červené papriky, na kousky
- 100 gramů majonézy
- 1 špetka soli
- ½ špetky pepře černého, mletého
- Voeding
- per 8 porcí
- Calorieën
- 6337 kJ / 1514 kcal
- Eiwitten
- 139.4 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 91 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Budapešťská pomazánka
10 Min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Pomazánka z uzené makrely
15 Min
Tvarohová pomazánka s koprem
5min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Avokádová pomazánka
7 min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min
Vaječná pomazánka s tvarohem
10 Min
Vaječná pomazánka se šunkou
25 Min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15 Min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min