Apparaten en accessoires
苹果佐苹果酒沙巴翁酱
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
蒸苹果
-
任何品种苹果 (每颗约150克),带皮或去皮皆可4 颗
-
柠檬汁 (25克)2 - 3 汤匙
-
水500 克
苹果酒沙巴翁酱
-
糖50 克
-
蛋1 颗
-
蛋黄3 颗
-
干苹果酒160 克
-
1 茶匙 肉桂粉, ,撒粉用肉桂糖 撒粉用2 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
5 g
Calorieën
969 kJ /
232 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
蒸滋味,轻松享
72 recepten
China
China