Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto czekoladowe
- 4 jajka, białka oddzielone od żółtek
- 100 g cukru
- 125 g gorzkiej czekolady (50% zawartości kakao), pokrojonej na kawałki
- 125 g masła, niesolonego, pokrojonego na kawałki
- masło, pokrojone na kawałki, do natłuszczenia
- 100 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia (5 g)
- 600 g wody
Bita śmietana i czekoladowe nadzienie
- 315 g śmietany, min. 30% tłuszczu, schłodzonej
- 80 g gorzkiej czekolady (50% zawartości kakao), pokrojonej na 2 cm kawałki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2863 kJ / 684 kcal / 2863 kJ / 684 kcal / 2863 kJ / 684 kcal / 2863 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 10 g / 10 g / 10 g / 10 g
- Koolhydraten
- 45 g / 45 g / 45 g / 45 g
- Vetten
- 51 g / 51 g / 51 g / 51 g
- Vezels
- 2.5 g / 2.5 g / 2.5 g / 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto cytrynowe
2h
Tarta czekoladowa
1h 50 min
Ciasto czekoladowe
50 min
Fondant czekoladowy z czerwonym pieprzem
35 min
Ciasto cytrynowe na parze
2 Std. 20 Min
Czekoladowe słoiczki
40 min
Bita śmietana
10 Min
Tort naleśnikowy
6h 30min
Czekoladowe ciasto na zimno z piankami marshmallow
4hod. 20min
Brownie z malinami Justyny Bernaciak
1h 10min
Tort czekoladowy z truskawkami
2hod. 30min
Sernik wiedeński z polewą czekoladową
8u.