Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 克 去核椰棗
- 1 ½ 茶匙 小蘇打
- 180 克 水
- 奶油 ,少許,刷油用
太妃糖醬
- 60 克 奶油 ,切塊
-
60
克 綿紅糖
of 60 克 紅糖 -
75
克 金黃糖漿(轉化糖漿)
of 75 克 蜂蜜 - 40 克 牛奶
-
¼
茶匙 天然香草精
of ½ 茶匙 天然香草糖 ,自製
太妃糖布丁
- 40 克 奶油 ,切塊
-
110
克 黑糖
of 110 克 紅糖 - 150 克 麵粉 (中筋麵粉)
- ½ 茶匙 泡打粉
- 1 - 2 顆 蛋 (每顆重約53-63克) ,打散,取70克蛋液
- 700 克 水
- Voeding
- per 1 杯
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g