Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
山羊乳酪馅饼和京葱
- 黄油 ,涂抹用
- 面粉 ,多备一些做手粉
- 130 克 牛奶
- 140 克 新鲜山羊乳酪
- 40 克 面粉
- ½ 茶匙 盐
- 2 颗 蛋液 ,蛋白蛋黄分开
- 500 克 水
- 300 克 京葱 ,只要白色部分,切块 (5 毫米)
- 50 克 红甜椒 ,切丁(1厘米)
酸奶酱
- 60 克 新鲜山羊乳酪
- 125 克 原味酸奶
- 6 根 新鲜细香葱 ,切碎
- 2 - 3 小撮 盐
- 2 小撮 胡椒粉 ,调味用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g