Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 紫洋葱 切片 (1-2 毫米)
- 30 - 40 克 红酒醋 ,依口味调整
- 10 克 新鲜欧芹 , 只取叶子
- 50 克 特级初榨橄榄油
- ½ 瓣 蒜头
-
40
克 青柠汁 ,新鲜现榨
of 40 克 鲜榨柠檬汁 - ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 300 克 水
- 500 克 新鲜的明虾仁 ,去肠泥 (约1 公斤带壳的虾)
- 盐 多备一些,调味用
-
1 - 2
个 青柠 ,切片 (2-3 毫米)
of 1 个 柠檬 ,切片 (2-3 毫米) - 200 克 块根茴香 ,切片 (1-2 毫米)
- 400 克 小番茄 ,一切二
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g