Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 1 cucharadita de mantequilla para engrasar el molde
- 200 g de almendras enteras con piel
- 30 g de trigo sarraceno en grano
- 6 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 250 g de zanahoria en trozos
- 3 huevos
- 100 g de miel
- 100 g de azúcar moreno
- 1 pellizco de sal
- 70 g de harina de maíz sin gluten Special Line®
- 1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
Frosting
- 50 g de chocolate blanco (consultar lista FACE) en trozos
- 40 g de mantequilla en trozos
- 250 g de queso cremoso (consultar lista FACE)
-
20
g de licor de naranja (p. ej. Cointreau®)
of 20 g de zumo de naranja recién exprimido - 20 g de azúcar glas casero
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1403 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 7.13 g
- Koolhydraten
- 28.33 g
- Vetten
- 21.22 g
- Vezels
- 2.63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pizza tropical sin gluten
1h
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1 godz. 15 min
Masa sablé sin gluten
1h
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45 min
Scones sin gluten
30 min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2 godz. 15 min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 godz. 15 min
Pan de brioche sin gluten
2h 50 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.