核桃酥

核桃酥

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
20 个

Ingrediënten

水皮
  • 面粉 中筋
    250 克
  • 猪油
    80 克
  • 可可粉
    2 茶匙
  • 125 克
油芯
  • 低筋面粉
    150 克
  • 猪油
    75 克
  • 可可粉
    1 茶匙
内馅
  • 核桃仁
    180 克
  • 80 克
  • 黄油
    20 克
  • 猪油
    20 克

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 个

Eiwitten 2.3 g
Calorieën 1051 kJ / 251.2 kcal
Vetten 12.7 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 31.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...