Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cobertura
- 200 g de tomates cherry cortados por la mitad
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 cucharaditas de orégano seco
- 4 - 6 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
Masa
- 300 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para la bandeja)
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 3.34 g
- Koolhydraten
- 21.98 g
- Vetten
- 4.57 g
- Vezels
- 1.31 g
Alternatieve recepten
Focaccia de Puglia
1h
Panecillos de aceite
1 Std. 25 Min
Coca de verduras
40min
Masa para cocas
1h
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2h 30min
Tarta flambeada alsaciana
1 godz. 5 min
Focaccia de aceitunas negras
1 Std. 35 Min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3h 20 min
Coca de llanda
40min
Mandonguilles de abadejo
1h
Focaccinas
3h 30min
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50 Min