Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 geh. TL Korianderkörner
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Wasser
- 10 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestäuben
- 150 g Weizenmehl Type 1050
- 2 TL Salz (10 g)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 434 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 188 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarz-Weiß-Brot
4 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Weizen-Dinkel-Brot
1 Std. 30 Min
Tomatenbrot
1h 35min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.
Scharfes Kräuterbrot
2h
Kartoffelbrot
1 Std. 50 Min
Dunkles Landbrot
4 Std.
Walnussbrot
2h 40min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2 Std. 10 Min