Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
虾仁制作
- 500 克 水
- 25 克 白葡萄酒醋
- 100 克 虾仁
猪肉制作
- 500 克 水
- 100 克 猪肉块,去筋
调味汁制作
- 15 克 蒜头
- 3 支 新鲜红辣椒
- 3 汤匙 柠檬汁
- 3 汤匙 鱼露
- 3 汤匙 糖
- ¼ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 胡椒粉
- 30 克 无盐烤花生
- 130 克 柚子 ,取果肉,用手撕成小块
- 适量 新鲜罗勒叶 ,装饰用
- 适量 新鲜薄荷 ,装饰用
- 2 茶匙 油葱酥
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 835 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 0.7 g