Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
gramů šalotky, napůl
of 30 gramů cibule, napůl - 40 gramů másla
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
- 2 špetky šafránu
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti,
of 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 40 gramů parmazánu, strouhaného
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 2001 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 6.75 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rizoto s kari a mrkví
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30 min
Špenátové rizoto
30 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min
Rizoto s parmazánem
30 min