Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 100 g de cebolla en trozos
- 20 g de mantequilla
- 300 g de carne cocida (carne del cocido) en trozos
- 20 g de perejil fresco
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de vino de Madeira (optioneel)
Puré de patata
- 1000 g de patatas harinosas (en rodajas de 5 mm)
- 350 - 400 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de mantequilla en trozos (y un poco más para la fuente)
-
2
cucharadas de pan rallado (optioneel)
of 2 cucharadas de queso gruyère (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1641 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas criollas
3 Std.
Puré de patata
50 Min
Patatas rellenas de carne con cebolla caramelizada
1hod.
Pascualina
1 Std. 45 Min
Ñoquis de zanahoria con crema de calabacín
1 Std. 20 Min
Terrina de carne con huevo duro
1hod. 30min
Estofado de ternera con tortellini
1hod.
Pastel rápido de carne picada y puré de patatas
45 min
Pan de carne con puré de patata y salsa con champiñones
50 Min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30 min
Pastel de pollo al estilo mediterráneo
50 Min