Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 160 g Zucker
- 4 Eier
- 160 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
Kokoscreme und Fertigstellung
- 400 g Sahne, mind. 30% Fett
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 400 g Kokosmilch
- 160 g Kokosraspeln
- 500 g Mascarpone
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine, z.B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine (insg. 30 g)
- 60 g Mandeln, gehobelt
- 40 g Kokoslikör (z.B. Batida de Coco)
- 120 g Aprikosenkonfitüre, ohne Fruchtstücke, glatt gerührt
- 12 Kokos-Mandel-Pralinen (z.B. Raffaello)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3142 kJ / 751 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Etagentorte
7 Std.
Lebkuchen-Schoko-Torte
4h 30min
Nuss-Schoko-Torte
9 godz. 30 min
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5 Std. 20 Min
Schokoladen-Torte
3h 20min
Triple-Kokos-Brownies
4 Std.
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Kloster-Cremetorte
12sa
Mokka-Mousse-Torte
8 Std.
Kokos-Cheesecake
10h 30min
Maulwurfkuchen
2h 30min
Haselnusstorte
3h 15min