Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 160 g Zucker
- 4 Eier
- 160 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
Kokoscreme und Fertigstellung
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 400 g Kokosmilch
- 160 g Kokosraspeln
- 500 g Mascarpone
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix von Dr. Oetker oder Sofort Gelatine von RUF) (insg. 30 g)
- 60 g Mandeln, gehobelt
- 40 g Kokoslikör (z.B. Batida de Coco)
- 120 g Aprikosenkonfitüre, ohne Fruchtstücke, glatt gerührt
- 12 Kokos-Mandel-Pralinen (z.B. Raffaello)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3142 kJ / 751 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokoladen-Torte
3 godz. 20 min
Kokos-Cheesecake
10h 30min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2h 20min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 godz. 10 min
Tortentraum Himbeere
5 Std.
Vanille-Nuss-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 Std.
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5h 20min
Allrounder-Torte
1 godz. 30 min
Schokoladen-Himbeer-Torte
5h 30min
Nuss-Schoko-Torte
9h 30min
Maulwurfkuchen
2 Std. 30 Min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5 Std.