Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rührkuchen
- 180 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- 10 g Lebensmittelfarbe, flüssig, rot, z.B. von Dr. Oetker (siehe Tipp)
- 250 g Buttermilch
- 400 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 2 TL Backpulver
- 100 g Schokotropfen
Creme und Fertigstellung
- 150 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 10 g Lebensmittelfarbe, flüssig, grün, z.B. von Dr. Oetker (siehe Tipp)
- 400 g Frischkäse
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1873 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Cake Pops
3h 30min
Bunter Limonadenkuchen
1h
Party Cake
2h 10min
Lila Kuhflecken-Kuchen
5h
Einhorn-Torte
4 Std. 10 Min
Geister-Muffins
1h 30min
Gespenster-Cake-Pops
4h
Butterkekskuchen mit Puddingfüllung
3h
Schokoladen-Osterkuchen
2 godz. 40 min
Konfetti-Torte
3h
Kindergeburtstags-Muffins
1h 50 min
Schokoladen-Marshmallow-Kuchen
3h