Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à cupcake
- beurre, pour les moules
- farine, pour les moules
- 2 œufs
- 50 g de cassonade
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
-
150
g de framboises fraîches
of 150 g de framboises surgelées
La crème au mascarpone
- 40 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
-
10
framboises fraîches
of 10 framboises surgelées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1201 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cupcakes rouge
1h
Cupcakes à la vanille
12 godz.
Cupcakes à la vanille
1h
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1h 15min
Smiley pop cake
1h
Cupcakes trois couleurs
2h
Cupcakes au chocolat
12 godz.
Layer cake
1h 45min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Cupcakes de la Saint-Valentin
50min
Cupcakes arc-en-ciel
1h
Cupcake aux myrtilles
1h 55 min