Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brioches
- 370 g di farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
- 90 g di uova
- 30 g di tuorli d'uovo
- 80 g di cubetti di ghiaccio
- 70 g di zucchero semolato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 45 g di burro, a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)
Termine della preparazione
- 400 g di pesche in scatola tagliate a metà, lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
- 1 uovo, sbattuto per spennellare
- 100 g di gelatina neutra
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1000 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastella per fritti
1 godz.
Charlotte al pandoro e spumante
4hod. 50min
Bocconotto
2 Std.
Salsa di cipolle rosse e mele
40 min
Zuppa inglese al forno
3u. 25min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24 godz. 50 min
Panzerotti alla romana
55min
Torta pazientina
3h 55min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 godz. 45 min