Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de leche
- 50 g de mantequilla
- 20 g de levadura prensada fresca
- 60 g de azúcar
- 550 g de harina
- 10 g de sal
- 1 huevo, batido
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 380 kJ / 91 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan brioche
14 godz.
Pan de leche
2 godz. 20 min
Pan de leche con nueces
1 Std. 50 Min
Pan de brioche
5 godz.
Pan de leche
2 godz. 20 min
Bollitos para la cena
1h 40 min.
Panqué de vainilla
2h 40 min
Trenzas
1h 20 min
Empanadas argentinas
1 Std. 50 Min
Rosca de Reyes
3 godz.
Alfajores Argentinos
1h 10 min
Bolillos caseros
1h 40 min.