Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva
Relleno
- 2 cebollas en cuartos (aprox. 400 g)
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 300 g de acelgas (hojas y parte de la penca) troceadas
- 150 g de chorizo en rodajas
- 120 g de panceta fresca de cerdo en dados (1-2 cm)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1043 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 8.84 g
- Koolhydraten
- 9.28 g
- Vetten
- 19.68 g
- Vezels
- 1.62 g
Alternatieve recepten
Empanada de raxo
2h 30 min
Empanada de sardinas
1h 15 min
Empanada de caballa y espinacas
2h
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Empanada de bacalao y manzana
1h 40min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Empanada de maíz con congrio
2h
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50 min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1h
Empanadillas de Lorca
2h
Empanada gallega de manzana
3 godz. 45 min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min