鹹魚雞粒炒飯

鹹魚雞粒炒飯

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
2 人份

Ingrediënten

  • 去皮去骨雞胸肉 切小丁
    200 克
  • 醬油
    ½ 大匙
  • 米酒
    1 ½ 大匙
  • 白胡椒粉 多備一些備用
    ¼ 茶匙
  • 鯖魚 薄鹽鯖魚片
    60 克
  • 1 茶匙
  • 打散
    3 顆
  • 1150 克
  • 白米 洗淨瀝乾
    200 克
  • 薑黃粉
    1 大匙
  • 15 克
  • 切小段,留少許蔥花裝飾用
    2 枝
  • 美生菜 切絲
    30 克
  • 鹽 (optioneel) 少許,依個人喜好鹽度調整

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 45.6 g
Calorieën 2918 kJ / 698 kcal
Vetten 17.8 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 86.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...