Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de chocolate branco e licor
- 230 g chocolate branco partido em pedaços
- 100 g natas
- 20 g glucose
- 25 g manteiga
- 10 g licor (de laranja, rum, whisky, brandy ou outro a gosto)
Bombons
- 300 g chocolate branco partido em pedaços
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 726 kJ / 173.5 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 26 mg
Alternatieve recepten
Macarons com creme de lavanda
5h 20 min.
Piza fantasmagórica
1h 45min
Palmiers cobertos
2h
Massa folhada de chocolate
1 Std. 40 Min
Florentinos
1 Std. 10 Min
Mini quiches
1h
Bombons de avelã e amêndoa
1h
Bolachas ovo da Páscoa
1h 30min
Bombons de creme de chocolate e avelã
2h
Macarons de chocolate
2h
Bombons de licor
1h 30min
Bombons de caramelo
2h